Последна промена пред 34 минути | Вторник 02 Септември 2014 | 107 2
Сè е јасно. Неприфаќањето на судот Ден Дончев, доставувачот на снимката, да биде сведок и повторното одбивање тој да биде сведок, само ја потврдува извесноста на решението на судот за овој процес, изјави лидерот на СДСМ, Зоран Заев, надвор од судницата, која ја напушти откако слушна од судијата дека е одбиено барањето на неговите адвокати да им се дозволи да го повикаат од Австралија да дојде да сведочи Ден Дончев.

АКТУЕЛНО


ОСТАНАТО ОД РУБРИКАТА
ПОВЕЌЕ >>
За содржини постари од 01.01.2014 погледнете во нашата архива:
arhiva.plusinfo.mk
http://images.plusinfo.mk/commercials/Web-Banner-EVN-Snabduvanje-300x250.gif
/style/images/intervju-title.jpg

Бакрачески: Нема да одам на концертот на Цеца

http://images.plusinfo.mk/kolumnisti/nikolabakraceski.jpg Објавено: пред 30.07.2014 15:15
Прочитано: 3802

Никола Бакрачески

http://images.plusinfo.mk/izvori/plusinfo.jpg
miroslav grcev.jpg
Стаорци како диви свињи
Мирослав Грчев
02.09.2014
Gero profil picture.jpg
Шио ми га Ѓуро!
Бранко Героски
02.09.2014
Ana_Pavlovska_Daneva.jpg
Полесниот пат
Ана Павловска - Данева
01.09.2014
повеќе колумни>>