• 29 септември 2016
  • Вести денес: 64
МАКЕДОНИЈА

Бугарин починал во апартман во Берово

Од полицијата информираат дека безживотното тело го пронашле неговите колеги со кои бил дојден во Берово.

Наместо по криминалот, пратениците и обвинителите удрија по Јанева

Во реакциите на пратениците и обвинителите не гледам само голема доза на некултура, туку повеќе панична реакција, смета Тито Петковски.

Динко со ултиматум: Ако македонските власти не го уапсат, за една недела го апсам Миленко

„Им давам на Македонија и на властите точно една недела да го уапсат нивниот државјанин за вандалскиот чин кој го изврши“, вели ловецот на мигранти.

Хакиран мејлот на СЈО

На барање да ја коментираат снимката што се појави на Јутјуб, од СЈО утрово најавија дека ќе испратат официјално соопштение во текот на денот.

КОЛУМНИ

Уште две карикатури

Златко Теодосиевски

28 септември 2016

Наслови за идиоти

Бранко Героски

28 септември 2016

ВМОРО-Клиентелизмот (2)

Атанас Вангелов

28 септември 2016
СКОПЈЕ
КУЛТУРА
МАКЕДОНИЈА

Бугарин починал во апартман во Берово

Од полицијата информираат дека безживотното тело го пронашле неговите колеги со кои бил дојден во Берово.

Наместо по криминалот, пратениците и обвинителите удрија по Јанева

Во реакциите на пратениците и обвинителите не гледам само голема доза на некултура, туку повеќе панична реакција, смета Тито Петковски.

Динко со ултиматум: Ако македонските власти не го уапсат, за една недела го апсам Миленко

„Им давам на Македонија и на властите точно една недела да го уапсат нивниот државјанин за вандалскиот чин кој го изврши“, вели ловецот на мигранти.

Хакиран мејлот на СЈО

На барање да ја коментираат снимката што се појави на Јутјуб, од СЈО утрово најавија дека ќе испратат официјално соопштение во текот на денот.

НАЈЧИТАНИ